OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vážím si vašeho zájmu o online program Nový Dech, a proto i ochranu vašich soukromých údajů beru vážně. Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy webových stránek www.novydech.cz, zpracovávám v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. Sb., o ochraně osobních údajů.

Získávání a zpracovávání osobních údajů

Osobní údaje typu jméno, e-mail a kontakt zaznamenávám jen tehdy, když mi je poskytnete z vlastní vůle, například v rámci registrace, anket nebo realizací smlouvy. Databázi s osobními údaji mám standardně chráněnu proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob a držím v této oblasti krok s moderními technologiemi.

Právo na informace

Na požádání vám obratem a písemně oznámím, zda a jaké osobní údaje mám o vás zaznamenané. Pokud by navzdory mým snahám o správnost údajů a aktuálnost byly zaznamenány nesprávné informace, neváhejte mě kontaktovat, na požádání je opravím.

Použití a postoupení osobních údajů

Sesbírané obchodní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu, webové analytiky, v rámci anket či pro marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu. Postoupení osobních údajů státní správě a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů, např. na soudní příkaz, jak to musí činit všichni zpracovatelé. Moji spolupracovníci a partneři jsou z mé strany vázaní diskrétností.

Možnost odhlášení

Vaše údaje používám jen k tomu, abych vás mohl prostřednictvím obchodních sdělení informovat o mých produktech a službách, případně zjistit váš názor na ně, tedy získat zpětnou vazbu. Vše samozřejmě dobrovolně. V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit s pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu. Můžete mně také kdykoliv oznámit, abych vaše údaje v databázi kontaktů zablokoval.

Cookies

Pro usnadnění fungování webu Novýdech.cz využívám tzv. cookies. Jde o malé informační soubory, které usnadňují zapamatování toho, co se např. na těchto stránkách vyplnilo, či napomáhají opětovné identifikaci stejného uživatele, který zde již byl. Snažím se tak vaši orientaci a pohyb na těchto stránkách co nejvíce zjednodušit a zpříjemnit. Používání cookies můžete deaktivovat ve svém prohlížeči, avšak znemožníte tím správné fungování těchto internetových stránek.

Kontakt

Veškeré otázky, žádosti o informace, podněty i stížnosti týkající se zpracování vašich osobních údajů mi prosím napište na e-mail info@novydech.cz.

 

 

Google+